منابع آزمون کارشناسی ارشد صنایع غذایی(مهندسی +کنترل کیفیت)

 خدمت دوستان عزیز باید عرض کنم که چیزی که خود بنده دربراه منابع ارشد آگاهی دارم اینهاست :

تکنولوژی غلات

۱-مقد مه ای به تکنولوژی فراورده های غلات

مهندس رسول پایان

2-تکنولوژی نان

مهندس ناصر رجب زاده

3-تکنولوژی غلات

نیکو آراسته

تکنولوزی روغن

1-تکنو لوژی روغن های خوراکی

محمد حسین حداد خداپرست

2-جزوه درسی دکتر حداد خداپرست(بخش دوم)1376

دانشگاه فردوسی مشهد

3-تصفیه روغن و تولید مار گارین

میر نظامی ضیابری

4-چربی ها و روغن های خوراکی

میر نظامی ضیابری

5- چربی ها و روغنهای نباتی خوراکی و تصفیه روغن

خانم فرشته مالک

تکنولوزی شیر

1-تکنولوژی شیر و فراوردهای لبنی

دکتر سید علی مرتضوی

2-شیر و فراوردهای آن

خانم گیتی کریم

3-روشهای آزمایش شیر

آقای عباس فرخنده



کنسروسازی

1-کنسروسازی

رسول پایان

2-صنایع کنسروسازی

جواد حصاری(دانشگاه تبریز)1382

تکنولوژی قند

1-جزوه درسی مهندس بهزاد تکنولوژی قند1380

دانشگاه فردوسی مشهد

2-صنایع شکر وقند

دکتر شیخ الاسلام

3-تکنولوژی قند

مهندس رضا اسماعیل زاده کناری دانشگاه گرگان

اصول نگهداری

1-مبانی فیزیکو شیمیایی نگهداری مواد غذایی

دکتر محمد صفری دانشگاه تهران

2-اصول نگهداری مواد غذایی

مهندس رستم فرجی هارمی

4-جزوه دکتر قدوسی اصول نگهداری مواد غذایی 1379

اصول مهندسی

1-درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی

ترجمه:دکتر مرتضوی دانشگاه فردوسی

2-مبانی مهندس صنایع غذایی

سید کمال الدین سید رضوی انتشارات عمیدی

3
-جزوه درسی دکتر شاهدی اصول مهندسی صنایع غذایی

دانشگاه صنعتی اصفهان 1375

4-جزوه درسی دکتر کلباسی اصول مهندسی صنایع غذایی1374
Back to Top
اصول طراحی کارخانه

1-جزوه درسی دکتر سید رضوی اصول طراخی کارخانه های مواد غذایی

دانشگاه ارومیه 1375

2-جزوه درسی مهندس جلالی اصول طراخی کارخانه های مواد غذایی

دانشگاه فردوسی مشهد 1377

شیمی مواد غذایی

1-شیمی مواد غذایی

دکتر فاطمی

2-شیمی مواد غذایی

دکتر قنبرزاده

میکروبیولوژی مواد غذایی

1-میکروبیولوژی مواد غذایی

جی ترجمه دکتر مرتضوی

2-میکروبیولوژی مواد غذایی

خانم گیتی کریم

ریاضیات

1-ریاضیات دانشگاهی

مهندس نیکو کار

زبان انگلیسی

1-زبان تخصصی صنایع غذایی

انتشارات سمت

تستهای کارشناسی ارشد

1-تستهای سه جلدی گامی بسوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی

انتشارات بارثاوا مهندس سید مهدی جعفری مهندس مسعود فلاح

2-تستهای تکنولوژی صنایع غذایی دکتر مرتضوی
**مشترک خوراک زیتون ایرانی 2 (مهندسی صنایع غذایی) شوید** 
 استفاده از مطالب زيتون ايراني 2 فقط با ذكر صلوات مجاز مي باشد

0 دیدگاه:

ارسال یک نظر

» ابتدامتن و پیام مورد نظر خود را نویسید.

» سپس در قسمت نظر به عنوان "نام و آدرس اینترنتی را انتخاب کنید.

» نام و آدرس سایت خود را(در صورت وجود)بنویسید.

»گزینه ارسال نظر را فشار دهید.در صورت ارسال موفق نظر شما در کادر زرد رنگ پیام"نظر شما پس از تأیید قابل رؤیت خواهد بود."ظاره خواهد شد.

»لطفافینگلیش ننویسید.

» فارسی بنویسید و برای نمایش درست آدرس وبلاگ‌تان، "//:http" را فراموش نکنید.

» نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز -حالا به هر کسی که می‌خواهد باشد- حذف خواهند شد.

با پشتیبانی Blogger.