قابلیت فناوری نانو از سوی بسیاری از صنایع از جمله صنایع غذایی شناخته شده است .فناوری نانو برای کنترل و دستکاری مواد در سطح مقیاس نانو، در طول فرآیند فرآوری مواد غذایی کاربرد دارد. همچنین نانوفناوری می تواند به مصرف کننده ها کمک کند که متناسب با نیاز ها ی تغذیه ای و ذایقه خود شان غذا را تغییر دهند. اما از نقطه نظر سلامت، باید از خطرهای موجود در نانو مواد و امکان ذخیره سازی و جای گیری آن ها در بدن جلوگیری شود..
این ها را آوردم تا بگویم که متنی در ارتباط با این موضوع در یکی از سایت ها دیدم که برای دانلود قرار می دهم.
این ها را آوردم تا بگویم که متنی در ارتباط با این موضوع در یکی از سایت ها دیدم که برای دانلود قرار می دهم.
برای دانلود روی زیتون ایرانی را کلیک کنید
**مشترک خوراک زیتون ایرانی 2 (مهندسی صنایع غذایی) شوید**استفاده از مطالب زيتون ايراني 2 فقط با ذكر صلوات مجاز مي باشد
0 دیدگاه:
ارسال یک نظر
» ابتدامتن و پیام مورد نظر خود را نویسید.
» سپس در قسمت نظر به عنوان "نام و آدرس اینترنتی را انتخاب کنید.
» نام و آدرس سایت خود را(در صورت وجود)بنویسید.
»گزینه ارسال نظر را فشار دهید.در صورت ارسال موفق نظر شما در کادر زرد رنگ پیام"نظر شما پس از تأیید قابل رؤیت خواهد بود."ظاره خواهد شد.
»لطفافینگلیش ننویسید.
» فارسی بنویسید و برای نمایش درست آدرس وبلاگتان، "//:http" را فراموش نکنید.
» نظرات حاوی مطالب توهینآمیز -حالا به هر کسی که میخواهد باشد- حذف خواهند شد.