نحوه تشخیص عسل شکری

امروزه بسیاری از ما ها به هر دلیلی از جمله پزشکی و البته خوشمزه بودن عسل علاقه به مصرف این ماده غذایی مغزی داریم.اما در این میان درگیری خرید ذهن همه ما را مشغول می کند که عسل شکری از عسل طبعی چطور تشخیص داده بشه که بتوانیم عسل طبیعی بخریم.اینجا چند نکته را عرض می کنم شاید مفید باشه:

رنگ عس لشکری نکته مهمی است که به زرد روشن می زند.و بوی هیچ گلی را هم نمی دهد.البته هیچ بویی هم ندارد.رقیق هست و کش هم نمی اید طعم عسل شکری شیرین تر از عسل طبیعی است که با ته مزه شکر هم همراه است.درصد سوکروز (قند طبیعی عسل)در عسل شکری زیاد است.امام مفدار سوکروز نباید از 4 درصد در عسل طبیعی زیادتر شود . برای تعیین این مقدار آزمایش سنتی هم هست که روش کار را می گم.با این روش می تونید عسل طبعی را تا حدود زیادی از از عسل شکری تمییز بدبد.


اما آزمایش :چون در اثر سوخت یک حبه قند قطره های سیاه رنگی ایجا می شودکه این مواد در ابتدا نرم است و با گذشت زمان سفت می شود.حالا اگر مقداری از عسل را تحت تاثیر اتش قرار دهیم قطراتی از ان جدا می شوداگر این قطرات جدا شده بعد از مدتی سخت شوند دلیل بر وجود بر وجود سوکروز زیاد در عسل است ،که زیاد بودن سوکروز همان طور که گفتم نشان از شکری بود عسل است.البته با نایت به اینکه قصد بیان مطالب تخصصی و آزمایشگاه صنایع غذایی را ندارم که این روش ها بسیار دقیق هستند امام نمشود به صورت عمومی در منازل از این روش ها استفده کرد.یک نکته هم در مورد تقلب اینکه گاها برای تقلب در عسل از مواد جهت اضافه کردن در عسل استفاده می کنند مثل:پودر شکر، گلوکز تجاری ، ملاس ،شیر های مختلف تجاری ،پودر سیب زمینی ،آرد گندم و ذرت ،پودر گچ ،ذرات خاک اره ،عسلک ، گرده گل.از ساده ترین راه های تشخیص این مواد در عسل این است که مقداری از عسل را درظرفی ریخته و تا دمای 40در جه سانتیگراد حرارت دهیم و سپس ماده داخل ظرف را از صافی عبور دهیم در این حالت مواد افزوده شده به عسل قابل مشاهده خواهد شد.

0 دیدگاه:

ارسال یک نظر

» ابتدامتن و پیام مورد نظر خود را نویسید.

» سپس در قسمت نظر به عنوان "نام و آدرس اینترنتی را انتخاب کنید.

» نام و آدرس سایت خود را(در صورت وجود)بنویسید.

»گزینه ارسال نظر را فشار دهید.در صورت ارسال موفق نظر شما در کادر زرد رنگ پیام"نظر شما پس از تأیید قابل رؤیت خواهد بود."ظاره خواهد شد.

»لطفافینگلیش ننویسید.

» فارسی بنویسید و برای نمایش درست آدرس وبلاگ‌تان، "//:http" را فراموش نکنید.

» نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز -حالا به هر کسی که می‌خواهد باشد- حذف خواهند شد.

با پشتیبانی Blogger.