تبریک به استاد محمدی فر

مطلع شدم چندی پیش با روع به کار شبکه ملی پژوهش و فناوری علوم و صنایع غذایی و برگزاری انتخابات اعضای شورای پژوهشی این شبکه نیز انتخاب شده اند.که اعضای مذکور به ترتبی آری به شرح زیر می باند:


دکتر کریمی از مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان با 11 رای،

دکتر رضا فرهوش از دانشگاه فردوسی مشهد و مهندس عباس همتی کاخکی از پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی هر یک 10 رای

، مهندس فرهناز قلاسی از اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان رضوی با 9 رای،

مهندس محمد امین محمدی فر از انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با 7 رای

به عنوان اعضای اصلی شورای پژوهشی شبکه

و نیز دکتر همدمی از دانشگاه اصفهان و دکتر ناصر خدائیان از دانشگاه تهران هر یک با 6 رای موافق به عنوان اعضای علی البدل شورای پژوهشی این شبکه انتخاب شدند.

به این ترتبی این اعضا برای آینده صنعت غذا در سند 20 ساله تصمیم گیری خواهند کرد.

در این نوشتار ضمن تبریک به اعضای محترم و اطلاع رسانی قصد تبریک ویژه به استاد عزیز با دانش خودم جناب آقای دکتر محمد امین محمدی فر عرض کنم که این مرد بزرگوار حق بزرگی بر گردن من دارد.





**مشترک خوراک زیتون ایرانی 2 (مهندسی صنایع غذایی) شوید**
 استفاده از مطالب زيتون ايراني 2 فقط با ذكر صلوات مجاز مي باشد

1 دیدگاه:

ارسال یک نظر

» ابتدامتن و پیام مورد نظر خود را نویسید.

» سپس در قسمت نظر به عنوان "نام و آدرس اینترنتی را انتخاب کنید.

» نام و آدرس سایت خود را(در صورت وجود)بنویسید.

»گزینه ارسال نظر را فشار دهید.در صورت ارسال موفق نظر شما در کادر زرد رنگ پیام"نظر شما پس از تأیید قابل رؤیت خواهد بود."ظاره خواهد شد.

»لطفافینگلیش ننویسید.

» فارسی بنویسید و برای نمایش درست آدرس وبلاگ‌تان، "//:http" را فراموش نکنید.

» نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز -حالا به هر کسی که می‌خواهد باشد- حذف خواهند شد.

با پشتیبانی Blogger.