قسمت های سوخته غذا را نخورید

غذای نیم سوخته و سوخته (کباب و جوجه کباب سوخته، نان سوخته، ته دیگ سوخته، پیاز داغ سوخته و سیب زمینی سرخ کرده سوخته) را مصرف نکنید.
به منظور پیشگیری از بروز سرطان غذاها را به شکل سالم تهیه، نگهداری و مصرف کنید و غذاهای فاسد شدنی را در یخچال نگهداری کنید.

برای حفظ خواص ویتامین های موجود در میوه ها و سبزی ها، آن ها را در یخچال نگهداری کنید.

روش های صحیح پخت مثل بخارپز، آب پز و پختن ملایم را جایگزین سرخ كردن عمیق، سوزاندن وپخت طولانی مدت، نمایید.

از انواع لبنیات کم چرب و کم نمک (شیر، ماست و پنیر کم چرب و دوغ کم نمک) استفاده کرده و از طرفی مصرف غذاهای چرب به ویژه با منشا حیوانی را محدود کنید.از روغن های گیاهی در حد کم و به مقدار نیاز روزانه استفاده کنید و از سوزاندن روغن ها جلوگیری کنید.

مصرف غذاهای پرنمک و نمک سفره را محدود کنید متذکرشد: مقدار نمک را در تهیه غذا کاهش داده و در عوض از انواع ادویه ها و چاشنی های گیاهی برای طعم دار کردن غذاها استفاده کنید.

کاهش مصرف قند و شکر تصفیه شده  به منظور پیشیگیری از بروز سرطان گفت: مصرف غذاهای آماده و کنسرو شده را کاهش دهید.


**مشترک خوراک زیتون ایرانی 2 (مهندسی صنایع غذایی) شوید**
استفاده از مطالب زيتون ايراني 2 فقط با ذكر صلوات مجاز مي باشد

0 دیدگاه:

ارسال یک نظر

» ابتدامتن و پیام مورد نظر خود را نویسید.

» سپس در قسمت نظر به عنوان "نام و آدرس اینترنتی را انتخاب کنید.

» نام و آدرس سایت خود را(در صورت وجود)بنویسید.

»گزینه ارسال نظر را فشار دهید.در صورت ارسال موفق نظر شما در کادر زرد رنگ پیام"نظر شما پس از تأیید قابل رؤیت خواهد بود."ظاره خواهد شد.

»لطفافینگلیش ننویسید.

» فارسی بنویسید و برای نمایش درست آدرس وبلاگ‌تان، "//:http" را فراموش نکنید.

» نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز -حالا به هر کسی که می‌خواهد باشد- حذف خواهند شد.

با پشتیبانی Blogger.