ماكاروني با آرد سمولينا:


راستش با خودم قرار گذاشته ام از امروز يادداشت هايي را كه در نشريات مي ويسم ،در ريتون ايراني هم قرار بدهم.متني كه در زير خواهيد خواند براي يكي از نشريات نوشته شده است:
ماكاروني با آرد سمولينا:
بسياري از ما در تبليغات رسانه اي بار ها و بار ها تبليغ ماكاروني با آرد سمولينا را شنيده و با ديده ايم ،شايد براي بسيار از خانم هاي خانه دار و همه دوست داران ماكاروني سئوال اين باشد كه سمولينا چيست؟ كه توليد كنندگان با افتخار براي تبليغ محصول خود از آن نام مي برند.اگر براي شما هم اين كنجكاوي نسبت به ماكاروني و چيستي سمولينا پيش آمده ،بايد بگويم خواندن اين متن حتما اين كنجكاوي شما را بر رفع خواهد كرد.
معمولا كيفيت پايين  انواع ماكاروني به دليل در دسترس نبودن سموليناي مطلوب و تكنيك ها و ماشين آلات پيشرفته مي دانند .بهترين ماكاروني از نظر كيفيت محصولي خواهد بود كه در درجه اول از آرد سمولينا در تهيه آن استفاده شده باشد.سمولينا مانند ديگر انواع آرد حاصل از گندم ،اما با اندازه ذرات متفاوت است، كه از گندم دووروم  كه نسبت به ساير ارقام گندم داراي املاح و مواد معدني بيشتري است تهيه مي شود.بيشتر محبوبيت سمولينا را مي توان به رنگ زرد كهربايي آن نسبت داد، كه اين رنگ به علت وجود بتاكاروتن در سمولينا است.(بتا كاروتن پيش ساز ويتامين A و نيز يك آنتي اكسدان است)ذرات آرد سمولينا از ذرات آرد نول(نوع ديگر از انواع آرد گندم كه عموما براي تقلب در توليد ماكاروني نيز از اين نوع آرد ،بيش از ميزان درج شده در استاندارد استفاده مي شود.) درشت تر است،مزيت درشت بودن ذرات آرد سمولينا اين است كه  نشاسته در مغز ذرات آرد باقي مي ماند، لذا هم لعاب كمتر و هم اينكه چسبندگي ماكاروني به مراتب كمتر خواهد بود.در صورتي كه ماكاروني خريداري شده از محصولات كارخانجات مدرن باشد مطمئنا در خط توليد آن كارخانه ،خمير ماكاروني  را  از مخلوط شدن آرد سمولينا و آب "تحت خلاء" توليد مي كنند كه در اين صورت اكس‍‍يژني در محصول باقي نخواهد ماند كه  اثر مخربي بر محصول داشته باشد به اين ترتيب شما يك محصول با كيفيت بالا خريداري كرده ايد.
ويژگي هاي كه  ماكاروني بايد داشته باشد:
ماكاروني بايد به رنگ كهربايي يا كرم و عاري از شكستگي بوده و تا حدودي قابل انعطاف باشد،ظاهر و مقطع شيشه اي داشته باشد.پس از ده دقيقه جوشاندن حجم ان دو برابر شود.خمير نشود،به هيچ عنوان رنگي از آن وارد آب نشود.



1 دیدگاه:

ارسال یک نظر

» ابتدامتن و پیام مورد نظر خود را نویسید.

» سپس در قسمت نظر به عنوان "نام و آدرس اینترنتی را انتخاب کنید.

» نام و آدرس سایت خود را(در صورت وجود)بنویسید.

»گزینه ارسال نظر را فشار دهید.در صورت ارسال موفق نظر شما در کادر زرد رنگ پیام"نظر شما پس از تأیید قابل رؤیت خواهد بود."ظاره خواهد شد.

»لطفافینگلیش ننویسید.

» فارسی بنویسید و برای نمایش درست آدرس وبلاگ‌تان، "//:http" را فراموش نکنید.

» نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز -حالا به هر کسی که می‌خواهد باشد- حذف خواهند شد.

با پشتیبانی Blogger.